Max 15 min.: Thai bowl med forårsruller, grønt og thai-dressing

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramforårsruller
  •  fuldkornsnudler
  • 0.5 dlsoya
  • 3 spsksød chilisauce
  • 3 spskpeanutbutter
  • 1 stklime
  • 1 dlvand
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stkagurk
  • 150 gramfrosne ærter
  • 325 gramrevne gulerødder
  •  olivenolie
  •  friske koriander
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Der er super hurtig aftensmad på menuen i dag! Vi har lavet en lækker thai-inspireret bowl med forårsruller, nudler, grøntsager og peanutsauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg forårsrullerne på en pande i oliven- eller rapsolie. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og skyl dem herefter under koldt vand.

2. Blend soya, sød chilisauce, peanutbutter, lime og vand til du har en samlet masse. Smag til med soya og måske mere peanutbutter.

3. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i strimler. Vask agurken og skær den i tynde strimler eller skiver. Hæld kogende vand over ærterne. Stil det hele i små skåle sammen med revne gulerødder eller anret det på et stort fad.

4. Lad alle omkring bordet sammensætte deres yndlingsbowl i skåle eller dybe tallerkener. Server evt. med lidt ekstra soya og sød chilisauce som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker og peberfrugter. De kan også smage sovsen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre