Max 15 min.: Tikka masala med blomkålsris, kikærter og Napolibrød

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 350 gramblomkålsris
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 2 dlvand
  • 2 dlkokosmælk
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 140 gramtomatpuré
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkcitron
  • 4 stknapoli pitabrød
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tikka masala med blomkålsris, kikærter og Napolibrød

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En skøn og smagfuld tikka masala med masser af grøntsager og helt uden kød. Vi serverer den med lune Napolibrød som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 350 gramblomkålsris
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 2 dlvand
  • 2 dlkokosmælk
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 140 gramtomatpuré
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkcitron
  • 4 stknapoli pitabrød
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager i en gryde med lidt olivenolie i 3-4 minutter.

2. Tilsæt herefter tikka masala sauce. Ryst efterfølgende glasset med vandet for at få det hele med. Tilsæt kokosmælk, smuldret bouillon, tomatpuré og drænede kikærter.

3. Lad det hele simre i 5-7 minutter og smag herefter til med salt, peber og citronsaft.

4. Lun Napolibrødene i ovnen eller på brødristeren og skær dem i mindre stykker.

5. Server tikka masalaen med brød og evt. en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden og smage til - på den måde er det nemmere at vænne sig til nye smage.

Mere smag: Tilsæt spidskommen, stødt koriander eller friske koriander til retten for at give endnu mere smag.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre