Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En skøn og smagfuld tikka masala med masser af grøntsager og helt uden kød. Vi serverer den med lune Napolibrød som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrossen tikka masala-blanding
- 350 gramblomkålsris
- 350 gramtikka masala sauce
- 2 dlvand
- 2 dlkokosmælk
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 140 gramtomatpuré
- 1 dåsekikærter
- 0.5 stkcitron
- 4 stknapoli pitabrød
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager i en gryde med lidt olivenolie i 3-4 minutter.2
Tilsæt herefter tikka masala sauce. Ryst efterfølgende glasset med vandet for at få det hele med. Tilsæt kokosmælk, smuldret bouillon, tomatpuré og drænede kikærter.3
Lad det hele simre i 5-7 minutter og smag herefter til med salt, peber og citronsaft.4
Lun Napolibrødene i ovnen eller på brødristeren og skær dem i mindre stykker.5
Server tikka masalaen med brød og evt. en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden og smage til - på den måde er det nemmere at vænne sig til nye smage.
Mere smag: Tilsæt spidskommen, stødt koriander eller friske koriander til retten for at give endnu mere smag.