Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
I dag skal vi til de varmere himmelstrøg og have en omgang eksotisk og lynhurtig tikka masala med kylling. Vi serverer den med lækre pitabrød og agurkestave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrossen tikka masala-blanding
- 450 gramkyllingefilet
- 350 gramtikka masala sauce
- 2 dlvand
- 2 dlkokosmælk
- 140 gramtomatpuré
- 4 stknapoli pitabrød
- 0.5 stkagurk
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager i en gryde med lidt olivenolie i et par minutter.2
Skær kyllingefileterne i mindre tern. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Tilsæt kyllingen til grøntsagerne og steg i et par minutter. Tilsæt herefter tikka masala sauce, vand (som du lige ryster i det tomme tikka-glas for at få det hele med), kokosmælk og tomatpuré.4
Lad det simre i 7-10 minutter til kyllingen er gennemstegt og smag herefter til.5
Lun Napolibrød i ovnen eller på brødristeren og skær dem i mindre stykker. Skyl og skær agurk i stave til gnavergrønt.6
Server tikka masala med brød og agurkestave - og evt. en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurkerne i stave.
Har du kokosmælk tilovers så frys det ned og brug det en anden god gang.