Max 15 min.: Tikka masala med kylling. Hertil Napolibrød og agurk.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramtikka masala grønt fra frost
  • 450 gramkyllingefilet
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 2 dlvand
  • 2 dlkokosmælk
  • 140 gramtomatpuré
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag skal vi til de varmere himmelstrøg og have en omgang eksotisk og lynhurtig tikka masala med kylling. Vi serverer den med lækre pitabrød og agurkestave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager i en gryde med lidt olivenolie i et par minutter.

2. Skær kyllingefileterne i mindre tern. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Tilsæt kyllingen til grøntsagerne og steg i et par minutter. Tilsæt herefter tikka masala sauce, vand (som du lige ryster i det tomme tikka-glas for at få det hele med), kokosmælk og tomatpuré.

4. Lad det simre i 7-10 minutter til kyllingen er gennemstegt og smag herefter til.

5. Lun Napolibrød i ovnen eller på brødristeren og skær dem i mindre stykker. Skyl og skær agurk i stave til gnavergrønt.

6. Server tikka masala med brød og agurkestave - og evt. en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurkerne i stave. Har du kokosmælk tilovers så frys det ned og brug det en anden god gang.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre