Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi har lavet en super nem og smagsfuld ret med stegte koteletter i tikka masala sauce med gulerødder, som vi serverer med couscous. Du kan også bruge bulgur, hvis couscous er udsolgt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramcouscous el. bulgur
- 5 dlkogende vand
- 400 gramkoteletter
- 350 gramtikka masala sauce
- 1 dlvand
- 2 dlkokosmælk
- 500 gramgulerødder
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække indtil servering. Bruger du bulgur så tilbered dem efter anvisningen på posen.2
Steg koteletterne i et par minutter på hver side i lidt olivenolie i en dyb pande. Tilsæt herefter tikka masala saucen. Hæld ca. 1 dl vand i det tomme sauce-glas og ryst, så du får alle resterne med. Hæld det op i panden sammen med kokosmælk.3
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og kom dem i saucen. Lad det hele simre i 7-10 minutter, til koteletterne er gennemstegte. Smag til med salt og peber.4
Server tikka masalaen med den varme couscous eller bulgur. Top evt. med friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære dem i skiver. De kan også ryste tikka masala-glasset med vand.
Ekstra smag: Tilsæt spidskommen, koriander og tørret chili - og top med friske koriander på toppen.