Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Sprød toast toppet med kogt æg og cremet, hjemmelavet rejesalat – en supernem og lækker klassiker. Serveres med frisk salat, tomat og agurk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkæg
- 130 gramhvide aspargessnitter
- 1 pottedild
- 200 gramrejer i lage
- 50 grammayonnaise
- 1 stkcitron
- 6 skivegroft sandwichbrød
- 1 stkagurk
- 3 stktomater
- 30 gramsalatmix
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Kog æggene i en gryde i ca. 9 min. Overhæld dem herefter med koldt vand og pil dem.
2 Dræn aspargessnitterne, dup dem tørre i et stykke køkkenrulle eller et rent viskestykke og hak dem fint. Skyl dilden og hak den fint. Dræn rejerne.
3 Rør asparges, dild og rejer sammen med mayonnaise og smag til med citronsaft, salt og peber.
4 Rist toastbrødet på en brødrister eller i ovnen.
5 Skyl agurken og tomaterne og skær begge dele ud efter eget ønske.
6 Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien toppe deres egen toast med kogte æg og rejesalat. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille æggene.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



