Max 15 min: Tomatsuppe med sprød skinke, suppehorn og pesto

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 4 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 2 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 70 gramtomatpuré
  • 200 gramsuppehorn
  • 100 gramschwarzwalder skinke
  • 100 gramgrøn pesto
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min: Tomatsuppe med sprød skinke, suppehorn og pesto

I samarbejde med

3.4, Meget populær

Vi har lavet en lynhurtig tomatsuppe, som vi serverer med sprødstegt skinke, suppehorn, grøn pesto og creme fraiche på toppen. Du kan bruge lige den type skinke, du bedst kan lide. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 4 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 2 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 70 gramtomatpuré
  • 200 gramsuppehorn
  • 100 gramschwarzwalder skinke
  • 100 gramgrøn pesto
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skær løg og hvidløg i tern. Steg det i en stor gryde i olivenolie i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon og tomatpuré og bring det hele i kog i 10 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.

2. Kog suppehorn som anvist på pakken.

3. Steg skinken på begge sider på en pande i lidt olivenolie til det bliver sprødt.

4. Servér tomatsuppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med suppehorn, grøn pesto, skinke og en klat creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde alle ingredienserne i gryden og smage suppen til.

Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk eller tørret chili - et godt tip kan være at dosere chilien i de enkelte portioner alt efter smag.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre