Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en hurtig italienskinspireret klassiker: Lækre tortellini og en nem tomatsauce, som vi topper med parmesanost. Hertil en hurtig salat med avocado og basilikum. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 dåsehakkede tomater med krydderi
- 1.5 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 500 gramtortellini med bacon, skinke og ost
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkavocado
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 100 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- dressing efter eget valg
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager i en gryde i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter. Lad blandingen stege i ca. fem minutter.2
Tilsæt hakkede tomater, hæld vand i dåsen og rør rundt, så du får brugt al saucen. Tilsæt smuldret boullion og smag til med salt og peber.3
Tilbered tortellinierne som anvist på pakken.4
Skær spidskål i tynde strimler. Flæk avocadoen og skær dem i tern. Hak basilikum fint. Bland spidskål med avocado, basilikum og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.5
Server tortellinierne med tomatsauce, revet parmesan og salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern.