Max 15 min.: Tortellini med tomatsauce og persilleolie

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 1.5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramtortellini med bacon, skinke og ost
  • 0.5 pottepersille
  • 6 spskolivenolie
  • 0.5 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Super simpel og lækker aftensmad! Fyldte tortellinier med hurtig tomatsauce med skjulte grøntsager - toppet med persilleolie. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager i en gryde i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter. Lad blandingen stege i fem minutter.

2. Tilsæt pizzasaucen, hæld vand i sauceglasset, skru låget på, ryst det godt og hæld vandet i gryden - så får du brugt al saucen. Tilsæt smuldret boullion og smag til med salt og peber.

3. Tilbered tortellinierne som anvist på pakken.

4. Klip frisk persille fra potten, skyl det og blend med en stavblender med olie, halvdelen af hvidløget og lidt salt. Tilsæt mere hvidløg efter smag.

5. Server tortellinierne med tomatsauce og top med persilleolie. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe persillen. De kan også hjælpe med at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre