Max 15 min.: Tortillapandekager med bønner og grønt. Hertil avocado og hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tortillapandekager med bønner og grønt. Hertil avocado og hvidløgsdressing.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Tortillapandekager med lynhurtigt vegetarisk fyld lavet af en færdig fajitablanding, kikærter og kidneybønner, som vi serverer med sprød salat, agurk, avocado og hjemmerørt hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie. Tilsæt den frosne fajita-blanding og lad det stege i ca. 5 min. Skyl kidneybønner og kikærter, tilsæt dem og lad det hele stege videre i ca. 8 min. Smag til med salt og peber.

2. Skyl hjertesalaten og agurken. Skær hjertesalaten, agurken og avocadoerne i den ønskede størrelse.

3. Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg.

4. Lun tortillaerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Sæt alle ingredienser på bordet og lad familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle salaten og agurken og skære agurken i mindre stykker. De kan også røre dressingen sammen.

Ekstra smag: Friske koriander og chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre