Max 15 min.: Tortillapandekager med bønner og grønt. Hertil avocado og hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsekikærter
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tortillapandekager med lynhurtigt vegetarisk fyld lavet af en færdig fajitablanding, kikærter og kidneybønner, som vi serverer med sprød salat, agurk, avocado og hjemmerørt hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie. Tilsæt den frosne fajita-blanding og lad det stege i ca. 5 min. Skyl kidneybønner og kikærter, tilsæt dem og lad det hele stege videre i ca. 8 min. Smag til med salt og peber.

2. Skyl hjertesalaten og agurken. Skær hjertesalaten, agurken og avocadoerne i den ønskede størrelse.

3. Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg.

4. Lun tortillaerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Sæt alle ingredienser på bordet og lad familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle salaten og agurken og skære agurken i mindre stykker. De kan også røre dressingen sammen. Ekstra smag: Friske koriander og chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre