Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtig aftensmad med tortillapandekager med fuldkorn og vegetarisk fyld af blomkålsris, hakkede tomater, kikærter og taco krydderimix. Serveret med agurk, majs og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramblomkålsris
- 1 dåsehakkede tomater
- 20 gramtaco krydderimix
- 1 dåsekikærter
- 0.5 stkagurk
- 285 gramløse majs
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med olivenolie og svits blomkålsrisene. Tilsæt hakkede tomater og tacomix.2
Kom kikærterne i en si og overhæld dem med koldt vand. Tilsæt kikærterne og lad det simre i 5-10 min.3
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Kom agurk, majs og creme fraiche op i små skåle.4
Lun tortillapandekagerne i mikroovnen, på en brødrister, en pande eller i ovnen.5
Sæt alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen tortillapandekage. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Tilføj mere taco krydderimix og top med limesaft og koriander.