Max 15 min.: Tortillapandekager med veggiefyld

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramblomkålsris
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tortillapandekager med veggiefyld

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lynhurtig aftensmad med tortillapandekager med fuldkorn og vegetarisk fyld af blomkålsris, hakkede tomater, kikærter og taco krydderimix. Serveret med agurk, majs og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramblomkålsris
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og svits blomkålsrisene. Tilsæt hakkede tomater og tacomix.

2. Kom kikærterne i en si og overhæld dem med koldt vand. Tilsæt kikærterne og lad det simre i 5-10 min.

3. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Kom agurk, majs og creme fraiche op i små skåle.

4. Lun tortillapandekagerne i mikroovnen, på en brødrister, en pande eller i ovnen.

5. Sæt alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen tortillapandekage. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Tilføj mere taco krydderimix og top med limesaft og koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre