Max 15 min.: Vegetarisk mexi-gryde med ris og tortillas

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 200 gramtaco stripes
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 2 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 0.5 spskspidskommen
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stklime
  • 200 gramtortillachips
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vamos a Mexico! I denne lynhurtige opskrift har vi brugt et vegetarprodukt, som minder lidt om kylling. Du kan også bruge kyllingefilet. Vi tilbereder det med en frossen grøntsagsblanding med tacokrydderier og serverer med ris og tortillaschips.

Fremgangsmåde

1. Tilbered risene som anvist på pakken. Bruger du fuldkornsris skal du være opmærksom på, at de skal koge længere end hvide ris.

2. Steg taco stripes i en stor pande med lidt olivenolie. Tilsæt herefter den frosne fajitablanding og steg i ca. 5 minutter.

3. Tilsæt hakkede tomater og spidskommen. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.

4. Server mexi-gryden med dampende varme ris i dybe tallerkener. Top med creme fraiche, lime i skiver, tortillas og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dække bord. De kan også røre i saucen og smage til. Ekstra smag: Hvis du gerne vil have lidt mere power i smagen, så tilsæt chili, kanel og stødt koriander.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre