Max 15 min.: Vegetarisk wokret med risnudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 grampipfri
  • 400 gramrisnudler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Vegetarisk wokret med risnudler

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En hurtig wokret med køderstatningen "Pipfri" fra Naturli, som også sagtens kan erstattes af kikærter - eller kylling, hvis du ønsker en ret med kød. Vi serverer wokretten med risnudler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits karryblandingen. Tilsæt kokosmælk, bouillon og Pipfri og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

3. Server den vegetariske wokret i skåle og top evt. med limesaft og frisk koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med peanuts eller kom en spsk. peanutbutter i sovsen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre