Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Det er en super nem og lækker wok-ret med frosne grøntsager, der lynsteges med hvidløg og serveres med østerssauce og peanutbutter. Vi serverer det hele med nudler og sprødstegt fisk. Vi har brugt loins af mørksej, men du kan også bruge torsk eller andre typer hvid fisk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 300 gramtorskefilet eller sej
- 1 spskhvedemel
- 300 gramfrosne bønner
- 300 gramfrosne ærter og gulerødder
- 1 fedhvidløg
- 3 spskøsterssauce
- 1.5 dlvand
- 2 spskpeanutbutter
- 0.5 stkøkologisk citron
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Skær fisken i mindre stykker, kom dem i en frysepose og vend dem i hvedemel. Steg fisken på en pande i olie og krydr med salt og peber.3
Lynsteg bønner, gulerødder og ærter i en dyb pande eller wok sammen med presset hvidløg i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.4
Tilsæt østersauce, vand og peanutbutter og bring det hele i kog. Smag til med salt, peber og saften fra en citron.5
Server wokken med nudler og fisken på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære citronerne i skiver og smage sovsen til.