Max 15 min.: Wok med kylling og nudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 tskrød karrypasta
  • 450 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Wok med kylling og nudler

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En super simpel og hurtig wokret med grøntsager, kylling, rød karry og kokosmælk. Serveret med fuldkornsnudler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 tskrød karrypasta
  • 450 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.

3. Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits 1-2 tsk rød karry efter smag. Tilsæt kyllingen og steg i et par minutter.

4. Tilsæt de frosne grøntsagerne og steg dem i et par minutter. Tilsæt kokosmælk og bring det hele i kog. Smag til med salt og peber.

5. Server wokretten med fuldkornsnudler og top evt. med friske koriander og limesaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med friske koriander, soya og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre