Max 15 min.: Wok med nudler, svinekød og peanutbutter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 125 gramsukkerærter
  • 400 gramfrossen wokmix
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 300 gramsvinekoteletter
  • 4 dlkokosmælk
  • 1.5 spskpeanutbutter
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne opskrift er perfekt til dage med fart på! Det tager kun 15 min. at lave en lækker og dampende varm wok-ret med kokosmælk, peanutbutter og fuldkornsnudler. Vi har brugt en frossen wokblanding for at spare tid, men du kan også sagtens bruge friske grøntsager efter eget valg. Vi har brugt 300 gram kød til fire personer - men er der 500 gram i en pakke, kan du jo selv justere efter smag og behov. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl sukkerærterne grundigt og steg dem sammen med wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med karrypasta i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.

3. Skær koteletterne i tynde strimler og lad dem stege med, indtil kødet begynder at tage lidt farve.

4. Tilsæt kokosmælk og peanutbutter, bring i kog og smag til med salt og peber og saften fra en lime, når kødet er gennemstegt. Du kan tilsætte ekstra karrypasta efter smag.

5. Server wokken med nudler. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre