Max 15 min.: Wok med svinekød, grøntsager og bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 2 fedhvidløg
  • 1-2 spsksesamolie
  • 400 gramhakket svinekød
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 4 spsksoya
  • 0.5 dlsød chilisauce
  • 1 pottefrisk basilikum
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Wok med svinekød, grøntsager og bulgur

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En super nem og hurtig ret med hakket svinekød, en færdig wokblanding fra frost, sesamolie, soya, sød chilisauce og masser af friskhakket basilikum - serveret med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 2 fedhvidløg
  • 1-2 spsksesamolie
  • 400 gramhakket svinekød
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 4 spsksoya
  • 0.5 dlsød chilisauce
  • 1 pottefrisk basilikum

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

3. Varm en wok eller dyb pande op med en god sjat sesamolie og svits hvidløgene og det hakkede svinekød. Tilsæt de frosne grøntsager og steg det hele godt af. Tilsæt soya og chilisauce og smag til.

4. Skyl basilikummen, hak den fint og vend det sammen med kødet og grøntsagerne lige inden servering.

5. Server wokretten med bulguren. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord. De kan også plukke basilikumsblade af potten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre