Max 15 min.: Wrap med friskost, avocado og skinke

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 200 gramPhiladelphia m. løg og urter
  • 200 gramskinkestrimler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Wrap med friskost, avocado og skinke

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Super nemme og lækre wraps af fuldkornstortillas med friskost, gulerod, spidskål, rødløg, skinkestrimler, agurk og avocado. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 200 gramPhiladelphia m. løg og urter
  • 200 gramskinkestrimler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.

2. Vend gulerødder, spidskål og rødløg sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber i en skål.

3. Skyl agurken og skær den i tern.

4. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i skiver.

5. Lun tortillaerne enten i ovnen eller på brødristeren.

6. Stil grøntsager, ost og skinke på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingswrap. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med frisk basilikum og husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre