Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lækre wraps med kyllingefyld, grøntsager, cremet guacamole og små cherrytomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfrossen chili con carne blanding
- 350 gramstegte kyllingestrimler
- 0.5 spskspidskommen
- 2 stkavocado
- 1.5 dlfraiche 5%
- 1 fedhvidløg
- 1 stklime
- 6 stkfuldkornstortillas
- 10 stkcherrytomater
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg den frosne con carne blanding i en gryde med olie. Når grøntsagerne er tøet op tilsættes kyllingestrimler og spidskommen. Steg videre i 5-7 minutter.2
Flæk avocadoerne, fjern stenene og mos kødet med en gaffel. Bland avocado med creme fraiche og presset hvidløg og smag til med salt, peber og saften fra en lime.3
Lun tortillawrapsene i ovnen eller på en pande.4
Skyl tomaterne og skær de store tomater i halve.5
Server wrapsene med kyllingefyld, guacamole og tomater. Er du til friske koriander, så smager de også ret godt i wrapsene. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at mose avocadoerne.