Max 15 min.: Wraps med kyllingefyld, guacamole og tomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrossen chili con carne blanding
  • 350 gramstegte kyllingestrimler
  • 0.5 spskspidskommen
  • 2 stkavocado
  • 1.5 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stklime
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 10 stkcherrytomater
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Wraps med kyllingefyld, guacamole og tomater

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre wraps med kyllingefyld, grøntsager, cremet guacamole og små cherrytomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramfrossen chili con carne blanding
  • 350 gramstegte kyllingestrimler
  • 0.5 spskspidskommen
  • 2 stkavocado
  • 1.5 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stklime
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 10 stkcherrytomater
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg den frosne con carne blanding i en gryde med olie. Når grøntsagerne er tøet op tilsættes kyllingestrimler og spidskommen. Steg videre i 5-7 minutter.

2. Flæk avocadoerne, fjern stenene og mos kødet med en gaffel. Bland avocado med creme fraiche og presset hvidløg og smag til med salt, peber og saften fra en lime.

3. Lun tortillawrapsene i ovnen eller på en pande.

4. Skyl tomaterne og skær de store tomater i halve.

5. Server wrapsene med kyllingefyld, guacamole og tomater. Er du til friske koriander, så smager de også ret godt i wrapsene. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at mose avocadoerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre