Max 15 min.: Wraps med mexi-fyld, grøntsager og salsa

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 500 gramhakket oksekød
  • 40 gramtacomix
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stklime
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 315 gramsalsa til tortillas
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi ELSKER nem og hurtig aftensmad. Her står den på tortillas med mexicansk-inspireret oksekødsfyld med grøntsager, dressing og salsa på kun 15 min. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg fajitablandingen i en gryde med olivenolie. Når grøntsagerne er tøet op, tilsættes hakket oksekød og tacomix. Lad kødet blive brunet godt af.

2. Skyl og skær iceberg og peberfrugt i mundrette bidder. Skær lime i både.

3. Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

4. Lun tortillawrapsene i ovnen eller på panden. Server dem med oksekødsfyld, grøntsager, dressing og salsasauce - og hvis du er til friske koriander, så smager de også ret godt i wrapsene! Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære peberfrugter og salat.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre