Max 15 minutter: Tikka masala med kylling og naanbrød

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 1 dlvand
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stknaanbrød
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag har vi lavet en ultra hurtig udgave af den indiske klassiker, chicken tikka masala. Vi serverer den med ærter, couscous, naanbrød og gnavergrønt. Vær opmærksom på, at du skal bruge færdig tikka masala sauce på glas og ikke krydderiblanding. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække indtil servering.

2. Skær fileterne i tern. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Steg kyllingen i et par minutter i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande. Tilsæt herefter tikka masala, vand som du lige ryster i det tomme tikka-glas for at få det hele med, hakkede tomater og ærter. Lad det simre i 7-10 minutter til kyllingen er gennemstegt og smag til.

4. Lun naanbrødet i ovnen eller på brødristeren og skær dem i trekanter. Skyl og skær agurk i skiver og skyl tomaterne.

5. Server masalaen med couscous, gnavergrønt, naanbrød og en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurkerne i skiver og skylle tomaterne. Ekstra smag: Tilsæt spidskommen, koriander og tørret chili - og top med friske koriander på toppen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre