Meat pie med bolognesefyld - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 5 stkæg
  • 500 gramrester fra bolognese
  • 1 tsksalt
  • 50 gramrevet ost
  • 1 stkpiel de sapo melon
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Resterne fra bolognese er genial at bruge i en lækker meat pie. Den er super nem at lave, og vi serverer den med saftige melonskiver som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel, så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.

2. Bland imens æg, kødsovs og salt sammen i en skål og fordel fyldet på den forbagte tærtebund. Drys med revet ost på toppen og bag tærten i ca. 20 minutter til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.

3. Skær melonen halvt over og fjern kernerne. Skær melonen ud i skiver.

4. Servér tærten med melon. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melon i skiver. De kan også blande æg og kødsovs sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre