Medister med fritter, bearnaise og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  pommes frites
  • 100 gramærter
  •  salat efter eget valg
  • 2 stktomater
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 0.5 stkagurk
  • 75 gramfeta i tern
  • 500 grammedisterpølse
  •  bearnaisesauce
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Okay, det er måske ikke den mest klassiske af klassiske kombier, men vi lover: Ungerne er vild med den. Vores er i hvert fald! Klassisk medister serveret med fritter, bearnaise og en hurtig salat. What's not to like?? God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og tilbered fritterne efter anvisningen på posen - eller lav dine egne. Klik på kokkehuen og få vores nemme opskrift.

2. Lav i mellemtiden salaten. Bælg eller optø ærterne. Skyl resten af grøntsagerne, skær dem i mundrette bidder, som du bedst kan lide dem, og bland sammen med feta i tern.

3. Ca. 20 minutter før fritterne er færdige, begynder du på medisteren. Prik den hist og her med en gaffel, så den ikke sprækker. Steg den herefter i lidt olivenolie på en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Giv den ca. fem minutter på hver side, så den blot lige har fået en fin stegeskorpe - den skal ikke være gennemstegt.

4. Sæt panden i ovnen til fritterne og lad medisteren stege færdig i ca. 15 minutter, til den er gennemstegt.

5. PAS PÅ: Panden er varm! Som i mega varm - så husk grydelapperne! Når medisteren er færdig, lægger du den på et spækbræt og dækker den til med lidt alufolie. Stil panden på komfuret uden at gøre den ren.

6. Tilbered bearnaisen - eller lav din egen ved at klikke på kokkehuen i ingredienslisten. Så får du opskriften på den syndige og hjemmelavede udgave.

7. Server medisterpølsen med fritter, sauce, salat og dressing og evt. lidt grønt på toppen, hvis du synes. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

8. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre