Medister med syltet rødkål, kartofler og sovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 grammedisterpølse
  • 650 gramsyltet rødkål
  • 1.25 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 dlvand
  • 1 terningsvinebouillon
  •  salt
  •  peber
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver super simpelt og mega lækkert i dag! Stegt medister med syltet rødkål, kogte kartofler og sovs. Du skal blot bruge fem ingredienser. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl kartoflerne - hvis der er skidt på, kan du skrubbe eller skrælle dem. Kog kartoflerne møre i saltet vand.

2. Steg medisteren på begge sider i lidt olie på en pande, til den er gennemstegt. Prik pølsen 3-4 gange med en gaffel, så den ikke sprækker.

3. Lun rødkålen i en gryde eller mikroovnen.

4. Nu til sovsen. Hæld madlavningsfløde, vand og smuldret bouillonterning i en lille gryde og lad det koge op under omrøring ved svag varme.

5. Smag saucen til med salt og og peber. Hvis du synes sovsen er for tynd, kan du evt. jævne den med majsstivelse rørt ud i vand, ligesom du kan give den et skvæt sovsekulør, hvis du synes.

6. Server medisteren i skiver med kartofler, sovs og syltet rødkål. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle kartofler og skære de store kartofler i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre