Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Det bliver super simpelt og mega lækkert i dag! Stegt medister med syltet rødkål, kogte kartofler og sovs. Du skal blot bruge fem ingredienser. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramkartofler
- 500 grammedisterpølse
- 650 gramsyltet rødkål
- 3 stkappelsin
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- 2 dlvand
- 1 terningsvinebouillon
- salt
- peber
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær de store i halve. Kog kartoflerne møre i saltet vand.2
Steg medisteren på begge sider i lidt olie på en pande, til den er gennemstegt. Prik pølsen 3-4 gange med en gaffel, så den ikke sprækker.3
Lun rødkålen i en gryde eller mikroovnen. Skær appelsiner i både og server som tilbehør.4
Nu til sovsen. Hæld madlavningsfløde, vand og smuldret bouillonterning i en lille gryde og lad det koge op under omrøring ved svag varme.5
Smag saucen til med salt og og peber. Hvis du synes sovsen er for tynd, kan du evt. jævne den med majsstivelse rørt ud i vand, ligesom du kan give den et skvæt sovsekulør, hvis du synes.6
Server medisteren i skiver med kartofler, sovs og syltet rødkål. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle kartofler og skære de store kartofler i mindre stykker.