Hjemmelavet rødkål med anis og balsamico

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 25 gramsmør
  • 1/2 stkrødkålshoved
  • 1.5 dlrød saft- ufortyndet
  • 3.5 dlvand
  • 2 dlbalsamicoeddike
  • 1 stkappelsin
  • 5 spskbrun farin
  • 1 stanghel kanel
  • 1 stkstjerneanis
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne lækre rødkål er super nem at lave og er god til alt fra flæskesteg til frikadelleburgere. Og så passer den stort set sig selv, så du kan lave noget andet imens!

Fremgangsmåde

1. Snit rødkål i fine strimler. Brug et mandolinjern eller bare den største og skarpeste kniv, som køkkenet kan mønstre.

2. Smelt smørret i en gryde og svits rødkålen et par minutter til den lige falder lidt sammen. Pres saften af appelsinen og tilsæt den sammen med de øvrige ingredienser og lad det hele småsimre i en times tid.

3. Smag til med salt, peber og evt. mere saft, farin og appelsin. Hæld evt. overskydende væde fra, inden du serverer.

4. Velbekomme :o)

Tip

Brug f.eks. rødkålen som tilbehør til klassisk flæskesteg - eller i en saftig frikadelleburger.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre