Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en lidt anderledes pizza med pizzasauce, kødboller med taco-krydderimix, snackpeber og revet cheddarost. Når pizzaen har været i ovnen, topper vi den med majs og guacamole. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramhakket kyllingekød
- 20 gramtaco krydderimix
- 1 stksnackpeber
- 800 grampizzadej
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 150 gramrevet cheddar
- 285 gramløse majs
- 300 gramdip med guacamolesmag
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Vend det hakkede kylling sammen med taco-krydderimix, salt og peber. Form små kødboller af farsen.3
Skyl snackpeberen og skær den i tynde strimler.4
Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer og læg dem herefter på bageplader. Fordel pizzasaucen på bundene og top herefter med de små kødboller, revet cheddarost og peberfrugtstrimler.5
Bag pizzaerne i ovnen i 10-15 minutter.6
Server de sprøde pizzaer og top med majs og guacamole. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme topping på pizzaerne.
Ekstra smag: Top med syltede jalpenos.