Mexi pizzasnegle med oksefyld

Ingredienser

( Ca. 30 stk. )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 500 gramhakket oksekød
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 100 gramtomatpuré
  • 1 dlvand
  • 800 grampizzadej
  • 200 gramrevet cheddar
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet nogle anderledes pizzasnegle i dag med mexi-smag og oksekød. De smager super godt og mætter godt i madpakken. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg og svits det i lidt olie på en pande. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det brune. Tilsæt tacomix, tomatpuré og vand og rør godt. Lad det simre til kødet er stegt igennem. Smag til med salt og peber.

2. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

3. Del dejen i to og rul hver del ud på et meldækket bord til et aflangt stykke på ca. 30 x 40 cm.

4. Fordel kødsaucen og revet ost på de to stykker dej - bortset fra de øverste fem centimeter på den lange led. De skal bruges til at lukke med. Rul forsigtigt dejen fast sammen som en roulade. Skær evt. de to lidt ujævne ender af. Del derefter hver rulle i 16 stykker.

5. Læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade med hånden. Fold evt. snippen af dejen ind under pizzasneglen. Lad pizzasneglene hvile i 15 min. under lidt køkkenrulle eller et viskestykke, der kan tåle lidt tomatsauce!

6. Bag pizzasneglene i ovnen i ca. 15 minutter til de er gyldne på toppen. Så må der guffes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden. De kan også hælde fyld og revet ost på dejen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre