Mexicansk gryderet med kylling og kidneybønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 1 stkløg
  • 200 gramgulerødder*
  • 1 dåsekidneybønner
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 40 gramtacomix
  • 285 gramløse majs
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker mexicansk gryderet med kylling i tern, hakkede tomater, kidneybønner og taco-mix. Serveret med brune ris, sprøde majs og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl kidneybønnerne.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og kylling. Tilsæt gulerødder, hakkede tomater, kidneybønner og taco-mix. Lad retten simre i ca. 20 min. Ønsker du en tyndere sauce, skal du blot tilsætte lidt vand. Smag til med salt og peber.

4. Kom majs og creme fraiche i små skåle.

5. Server den lækre gryderet med dampende varme ris og top med sprøde majs og creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre