Mexicanske hotdogs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her mexicanske hotdogs er virkelig lækre - også i Danmark! De er nemlig toppet med guacamole og tortillachips. Du kan købe begge dele færdigt, men prøv at lave vores udgaver ved at klikke på kokkehuerne i ingredienslisten!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft - eller tænd for grillen! Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Riv osten, hvis du bruger et helt stykke, og skær skrællede gulerødder og skyllet agurk i stave til gnavergrønt, som anrettes på et fad.

2. Steg pølserne på en pande eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret er til det. Lun pølsebrødene i ovnen eller på grillen.

3. Stil pølser, brød, guacamole, grøntsager, ost og tortillachips på bordet i små skåle sammen med ketchupen og lad hele familien sammensætte deres yndlingshotdog.

4. Gab højt og sig: "AAAAaaaah"! Velbekomme!

Tip

Du kan også bruge små tomater, majs, peberfrugt eller ærter som gnavergrønt. Læg grøntsagerne på et fad og stil det midt på bordet - så kan ungerne selv tage det, de har lyst til.

Du kan købe både guacamole og tortillaschips færdige i supermarkedet, men prøv vores super nemme opskrifter på begge dele ved at klikke på de små kokkehuer. Husk blot at tilføje opskrifterne til din indkøbsliste.

Du kan i øvrigt sagtens købe revet ost i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til revet ost, ostestave til madpakkerne og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre på middagsbordet!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre