Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lynhurtig pastaret a la carbonara med fuldkornsspaghetti, skiveskårne champignoner og ærter vendt med æg og parmesan. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 200 gramfrosne ærter
- 1 stkløg
- 200 gramskiveskårne champignon
- 3 stkæg
- 100 gramrevet parmesan
- 1 dlkogevand
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne al dente i saltet vand og lad ærterne koge med det sidste minut. Så sparer du på strømmen. Hæld vandet fra og gem lidt af pastavandet til senere.2
Pil skrællen af løget og hak det fint.3
Varm en stor pande op med olivenolie og steg løg og champignon.4
Pisk æg, halvdelen af den revne parmesan, salt og peber sammen i en skål.5
Sluk for panden med løg og champignoner og vend den dampende varme pasta og ærterne sammen med æggeblandingen og lidt af kogevandet fra pastaen. Sørg for at pastaen er så varm at æggene bliver tilberedt, når de bliver blandet sammen med pastaen. Smag til med salt og peber.6
Server pastaretten i skåle og top med revet parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.