Min. 15 min.: Pasta med svampe, ærter og æg. Hertil parmesan.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkløg
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 3 stkæg
  • 100 gramrevet parmesan
  • 1 dlkogevand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Min. 15 min.: Pasta med svampe, ærter og æg. Hertil parmesan.

I samarbejde med

En lynhurtig pastaret a la carbonara med fuldkornsspaghetti, skiveskårne champignoner og ærter vendt med æg og parmesan. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkløg
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 3 stkæg
  • 100 gramrevet parmesan
  • 1 dlkogevand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne al dente i saltet vand og lad ærterne koge med det sidste minut. Så sparer du på strømmen. Hæld vandet fra og gem lidt af pastavandet til senere.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint.

3. Varm en stor pande op med olivenolie og steg løg og champignon.

4. Pisk æg, halvdelen af den revne parmesan, salt og peber sammen i en skål.

5. Sluk for panden med løg og champignoner og vend den dampende varme pasta og ærterne sammen med æggeblandingen og lidt af kogevandet fra pastaen. Sørg for at pastaen er så varm at æggene bliver tilberedt, når de bliver blandet sammen med pastaen. Smag til med salt og peber.

6. Server pastaretten i skåle og top med revet parmesan. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre