Max 15 min.: Pastasalat med tun, oliven og asparges. Hertil dilddressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 250 gramgrønne asparges
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskketchup
  • 1 pottedild
  • 2 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 2 dåsetun i olie
  • 100 gramgrønne oliven
  • 70 gramsalatmix
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pastasalat med tun, oliven og asparges. Hertil dilddressing.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker pastasalat med tun fra dåse, oliven, grønne asparges, majs og tomater. Serveret med en nem dressing af ketchup, dild og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 250 gramgrønne asparges
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskketchup
  • 1 pottedild
  • 2 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 2 dåsetun i olie
  • 100 gramgrønne oliven
  • 70 gramsalatmix
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk.

2. Skær aspargesene i mundrette stykker og kog dem sammen med pastaerne det sidste minut. Overhæld herefter med koldt vand.

3. Rør creme fraiche, ketchup og hakket dild sammen i en skål.

4. Skyl tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær tomater og rødløg ud efter eget ønske.

5. Dræn majs, tun og oliven for væske.

6. Vend pasta, asparges, tomater, rødløg, majs, tun, oliven og salat sammen i en skål med en god sjat olivenolie, salt og peber.

7. Server pastasalaten i skåle og top med dilddressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top pastasalaten med citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre