Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker pastasalat med tun fra dåse, oliven, grønne asparges, majs og tomater. Serveret med en nem dressing af ketchup, dild og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- 250 gramgrønne asparges
- 2 dlcreme fraiche 18%
- 2 spskketchup
- 1 pottedild
- 2 stktomater
- 1 stkrødløg
- 285 gramløse majs
- 2 dåsetun i olie
- 100 gramgrønne oliven
- 70 gramsalatmix
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk.2
Skær aspargesene i mundrette stykker og kog dem sammen med pastaerne det sidste minut. Overhæld herefter med koldt vand.3
Rør creme fraiche, ketchup og hakket dild sammen i en skål.4
Skyl tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær tomater og rødløg ud efter eget ønske.5
Dræn majs, tun og oliven for væske.6
Vend pasta, asparges, tomater, rødløg, majs, tun, oliven og salat sammen i en skål med en god sjat olivenolie, salt og peber.7
Server pastasalaten i skåle og top med dilddressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top pastasalaten med citronsaft.