Minestronesuppe med alverdens grøntsager og suppehorn

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 5 stængelbladselleri*
  • 0.5 spsktørret timian
  • 2 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 5 dlvand
  • 4 stklaurbærblad
  • 2 terninghønsebouillon
  • 300 gramgulerødder*
  • 250 gramsuppehorn
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Minestronesuppe er en italiensk suppe, der er en slags "restesuppe", hvor alt godt fra køleskabet kan trylles om til den lækreste suppe. Her har vi lavet en vegetarudgave med bladselleri, majs, gulerødder, hvide bønner og suppehorn. Super nemt og virkelig lækkert. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg, skyl bladselleri og skær begge dele i tern eller skiver. Steg det hele i lidt olivenolie i en stor gryde i et par minutter. Tilsæt timian, hakkede tomater, vand, laurbærblad og bouillon.

2. Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og tilsæt dem i suppen.

3. Bring suppen i kog, tilsæt suppehornene og lad det hele koge i ca. 5 minutter. Vend til sidst bønner og drænet majs i suppen.

4. Server minestronesuppen i skåle eller dybe tallerkener, og så må der slubres. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære selleri i skiver. De kan også skrælle gulerødderne. Ekstra smag: Hvis du mangler den røgede smag, der normalt er i en minestrone, kan du tilsætte bacon eller lidt rygeost.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre