Minestronesuppe med pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 3 stkgulerødder
  • 3 stkpastinak
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spskfrisk eller tørret timian
  • 1 spsktørret oregano
  • 3 stklaurbærblad
  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Minestronesuppe med pasta

I samarbejde med

En lækker og smagfuld suppe med masser af grøntsager serveret med fuldkornspasta. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 3 stkgulerødder
  • 3 stkpastinak
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spskfrisk eller tørret timian
  • 1 spsktørret oregano
  • 3 stklaurbærblad
  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl gulerødderne og persillerødderne og skær dem i små tern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits grøntsagerne. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, vand, bouillon, timian, oregano og laurbærblade. Lad suppen simre i ca. 20 min.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

4. Server suppen i skåle og top med pasta. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødder og persillerødder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre