Mini-calzone med skinke og ost. Hertil gnavegrønt.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 200 gramskinkestrimler
  • 100 gramrevet ost
  • 1 stkæg
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stkagurk
  •  tørret oregano
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mini-calzone med skinke og ost. Hertil gnavegrønt.

I samarbejde med

Lækre og sprøde mini-calzoner fyldt med pizzasauce, skinke og ost. Serveres med agurk, rød peber og gulerødder som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 200 gramskinkestrimler
  • 100 gramrevet ost
  • 1 stkæg
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stkagurk
  •  tørret oregano
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Skær hver pizzadej i fire stykker og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir.

3. Rør pizzasauce, skinkestrimler og ost sammen i en skål og fordel på den ene halvdel af hvert dejstykke - hold kanten fri for fyld. Fold den anden halvdel henover fyldet og tryk kanterne godt sammen med en gaffel.

4. Pensl med pisket æg på toppen og drys med oregano. Bag calzonerne i ovnen i ca. 12-15 minutter til de er flot gyldne.

5. Imens calzonerne bager: Skræl gulerødderne og skyl peberfrugt og agurk. Skær det hele i stave.

6. Server de varme mini-calzoner med gnavegrønt. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre fyldet sammen og pensle med æg på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre