Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Små tartelet-tærter som vi har fyldt med porrer, krydderost, veggiefyld og æg. Vi serverer dem med blancheret broccoli, æbler og agurk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkporre
- 80 gramveggiepålæg
- 0.5 spsktørret oregano
- 10 stktarteletter
- 4 stkæg
- 150 gramflødeost med urter
- 1 kuglemozzarella
- 1 stkbroccoli
- 2 stkæbler
- 0.5 stkagurk
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Skær top og bund af porren og rens den grundigt. Flæk den på midten og skær den i små tern. Skær veggiepålæg i tern.3
Steg porre og veggiepålæg på en pande i lidt olivenolie i ca. 5 minutter. Sluk for varmen. Tilsæt oregano og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i bunden af tarteletterne.4
Blend æggene sammen med flødeost til en samlet masse. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldte, og stil dem på en bageplade. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel dem på tarteletterne.5
Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter.6
Bag tarteletterne i 15-20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.7
Skyl broccolien og pluk den i mindre buketter. Kog broccoli i saltet vand i ca. 2-3 minutter og hæld vandet fra. Skyl og skær æblerne i både. Skyl agurken og skær den i stave. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skylle og skære porren i mindre stykker. De kan også piske æggemassen og skære æbler og agurk.