Mørbrad med kartofler, færdig coleslaw og agurkestave

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksvinemørbrad
  • 650 gramkartofler
  • 0.5 spskfrisk eller tørret timian
  • 0.5 stkagurk
  • 400 gramfærdig coleslaw
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbrad med kartofler, færdig coleslaw og agurkestave

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En lækker weekend-ret med svinemørbrad, kartofler i ovnen, færdig coleslaw og agurkestave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stksvinemørbrad
  • 650 gramkartofler
  • 0.5 spskfrisk eller tørret timian
  • 0.5 stkagurk
  • 400 gramfærdig coleslaw
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Puds mørbraden af ved at skære de værste sener og fedtlag af. Krydr med salt og peber.

3. Varm en pande op med olivenolie og brun mørbraden af.

4. Imens mørbraden brunes af: Skyl, skrub og skræl evt. kartoflerne og skær dem i skiver. Vend kartoflerne med olivenolie, timian, salt og peber i en skål.

5. Kom kartoflerne og mørbraden i et ovnfast fad og steg det i ovnen i ca. 25 min.

6. Skyl agurken og skær den i stave. Vend den færdige coleslaw med den medfølgende dressing.

7. Server svinemørbraden med kartofler, coleslaw og agurkestave. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre coleslaw-dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.