Mørbrad med kartofler og kålsalat med æble. Hertil sennepssovs.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksvinemørbrad
  • 650 gramkartofler
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 1 spskhonning
  • 2 stkæbler
  • 400 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spsksennep
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbrad med kartofler og kålsalat med æble. Hertil sennepssovs.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker ret med svinemørbrad, kogte kartofler, kålsalat med æble og en simpel sennepssovs. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stksvinemørbrad
  • 650 gramkartofler
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 1 spskhonning
  • 2 stkæbler
  • 400 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spsksennep
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Puds mørbraden af ved at skære de værste sener og fedtlag af. Krydr mørbraden med salt og peber.

3. Varm en pande op med olie og brun mørbraden af. Læg mørbraden i et ovnfast fad og steg den færdig i ovnen i ca. 25 min.

4. Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

5. Rør olie, eddike, honning, salt og peber sammen i en skål. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Vend æblerne og dressingen sammen med kålsalaten.

6. Hæld cremefine op i en kasserolle og bring det i kog. Tilsæt sennep og smag til med salt og peber.

7. Skær mørbraden i skiver og server sammen med kartofler, kålsalat og sennepssovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre