Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her serverer vi en lækker pastaret med stegte svinemørbradbøffer i en cremet flødesovs med løg, champignoner, ærter og timian. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksvinemørbrad
- 2 stkløg
- 200 gramskiveskårne champignon
- 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret timian
- 500 gramfettuccine
- 200 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Puds mørbraden ved at skære de større sener fra. Skær kødet i ca. 2 cm. tykke bøffer og krydr med salt og peber.2
Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de er gennemstegte og flot gyldne på begge sider.3
Imens bøfferne steger: Pil skrællen af løgene og skær dem i tynde skiver.4
Tag bøfferne af panden uden at gøre den ren og stil bøfferne til side. Steg champignonerne på panden ved høj varme. Tilsæt evt. lidt mere olivenolie. Skru ned for varmen og tilsæt løgene. Svits til de er bløde. Tilsæt nu madlavningsfløde, vand, smuldret bouillon og timian og lad sovsen simre.5
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.6
Tilsæt ærterne og mørbradbøfferne til panden og bring sovsen i kog inden servering.7
Server mørbradbøfferne med bløde løg og champignon i flødesovs med pasta. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.