Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her bliver det ekstra nemt at lave lækker weekendmad. Vi har brugt mørbradbøffer, der er super nemme at stege, da de er skåret på forhånd. Vi serverer dem med nye kartofler, Jensens' favoritsauce og en lækker salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye kartofler
- 300 grammørbradbøffer
- 4 stktomater
- 75 gramsaltede mandler
- 100 gramrevne rødbeder
- 150 gramsalatost i blok
- 2 spskolivenolie
- 1 stkøkologisk citron
- 0.5 spsksukker
- 2.5 dlfavoritsauce
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.2
Steg mørbradbøfferne på en pande i olivenolie. Steg dem ca. 4 minutter på hver side og lad dem hvile utildækket på et skærebræt indtil servering.3
Skyl tomaterne og skær dem i både. Hak mandlerne i mindre stykker. Bland de revne rødbeder sammen med tomater og mandler og top med smuldret salatost. Lav en hurtig dressing af lidt olivenolie, saften fra citronen, sukker, revet og skyllet citronskal, salt og peber.4
Tilbered favortisaucen ved at blande flaskens indhold med fløden og varm godt op i en gryde.5
Server mørbradbøfferne med kartofler, favoritsauce og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater i både. De kan også røre i saucen.