Mørbradbøffer med kartofler og ovnbagte rodfrugter. Hertil sennepsovs.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramblandede rodfrugter
  • 650 gramsmå kartofler
  • 300 grammørbradbøffer
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 tskdijonsennep
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbradbøffer med kartofler og ovnbagte rodfrugter. Hertil sennepsovs.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Saftige mørbradbøffer med kogte kartofler og blandede rodfrugter bagt i ovnen. Serveret med en simpel sennepssovs. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramblandede rodfrugter
  • 650 gramsmå kartofler
  • 300 grammørbradbøffer
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 tskdijonsennep
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Vend rodfrugterne i olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i 25-30 min.

3. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg mørbradbøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber.

5. Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sennep. Lad sovsen koge op og smag til med salt og peber.

6. Server de saftige mørbradbøffer med kartofler, ovnbagte rodfrugter og sennepssovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Ekstra smag: Drys timian over rodfrugterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre