Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige mørbradbøffer med kogte kartofler og blandede rodfrugter bagt i ovnen. Serveret med en simpel sennepssovs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramblandede rodfrugter
- 650 gramsmå kartofler
- 300 grammørbradbøffer
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 tskdijonsennep
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Vend rodfrugterne i olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i 25-30 min.3
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.4
Varm en pande op med olivenolie og steg mørbradbøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber.5
Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sennep. Lad sovsen koge op og smag til med salt og peber.6
Server de saftige mørbradbøffer med kartofler, ovnbagte rodfrugter og sennepssovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.
Ekstra smag: Drys timian over rodfrugterne.