Mørbradgryde med mos - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder*
  •  mørbradgryde
  • 1 pakkecocktailpølser
  • 50 gramsmør
  • 1 dlmælk
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på vores lækre mørbradgryde på dag to. Her er den serveret med mos af kartofler og gulerødder - og selvfølgelig ekstra cocktailpølser, da I uden tvivl har tømt gryden for dem, der var, på dag et ;o)

Fremgangsmåde

1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i grove tern. Kog dem møre i en gryde med vand - uden salt. Det tager ca. 15-20 minutter. Varm imens mørbradgryden op i en anden gryde - eller i mikroovnen. Steg cocktailpølserne på en tør pande og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.

2. Hæld vandet fra kartofler og gulerødder, tilsæt smørret og pisk grundigt med et piskeris. Tilsæt mælken, til mosen har den konsistens, du bedst kan lide. Smag til med salt og peber.

3. Server den varme mørbradgryde med mosen, de stegte cocktailpølser og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

4. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre