Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En nem, simpel og lækker ret med mørksej, færdig grøntsagsblanding, kokosmælk og rød karrypasta. Vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn, men vær opmærksom på længere kogetid. Du kan også sagtens bruge torskeloins eller torskefilet, hvis ikke du kan få mørksej. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 4 dlkokosmælk
- 0.5 spskrød karrypasta
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 500 gramfrossen grøntsagsblanding
- 400 grammørksej loins
- 1 stkcitron
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Rør kokosmælk, rød karrypasta og bouillon sammen i en skål. Tilsæt grøntsagsblandingen og fordel det hele i et ildfast fad og bag det i ovnen i ca. 10 minutter.3
Skær fisken i mindre stykker. Tag fadet ud af ovnen, læg fiskestykkerne ovenpå og krydr med salt og peber. Bag videre i yderligere 20 minutter.4
Server mørksejen i fad med de varme ris og smag til med citronsaft. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske koriander og soya.