Mørksej i fad med grøntsager, kokosmælk og rød karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramfrossen grøntsagsblanding
  • 400 grammørksej loins
  • 1 stkcitron
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørksej i fad med grøntsager, kokosmælk og rød karry

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En nem, simpel og lækker ret med mørksej, færdig grøntsagsblanding, kokosmælk og rød karrypasta. Vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn, men vær opmærksom på længere kogetid. Du kan også sagtens bruge torskeloins eller torskefilet, hvis ikke du kan få mørksej. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramfrossen grøntsagsblanding
  • 400 grammørksej loins
  • 1 stkcitron
  •  peber
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Rør kokosmælk, rød karrypasta og bouillon sammen i en skål. Tilsæt grøntsagsblandingen og fordel det hele i et ildfast fad og bag det i ovnen i ca. 10 minutter.

3. Skær fisken i mindre stykker. Tag fadet ud af ovnen, læg fiskestykkerne ovenpå og krydr med salt og peber. Bag videre i yderligere 20 minutter.

4. Server mørksejen i fad med de varme ris og smag til med citronsaft. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander og soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre