Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med mørksej og smagfuld bulgursalat med cherrytomater, agurk, snackpeber, rødløg, persille og citronskal. Serveret med en simpel sennepsdressing af sød sennep, citronsaft og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stksnackpeber
- 1 stkrødløg
- 1 pottepersille
- 1 stkøkologisk citron
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spsksød sennep
- 250 grammørksejfilet
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen og overhæld herefter med koldt vand.2
Skyl cherrytomater, agurk og snackpeber og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne i små tern. Skyl persillen og hak den fint.3
Vend bulguren sammen med grøntsagerne, persillen, en god sjat olivenolie, revet citronskal, salt og peber.4
Rør creme fraiche sammen med sød sennep, lidt citronsaft, salt og peber.5
Skær mørksejen i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne 2-3 min. på hver side.6
Server den pandestegte mørksej med smagfuld bulgursalat og sennepsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og pille skrællen af rødløget.