Mørbradgryde med ærter og svampe - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbradgryde med ærter og svampe - dag to

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Mums, en lækker og lynhurtig omgang aftensmad fra i går! Opvarm blot resterne fra mørbradgryden og server med gnavergrønt. Du kan også koge lidt ris, hvis du ikke har kartofler tilovers. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Hæld de knuste kartofler i et ovnfast fad. Lun dem i ovnen i 5-10 minutter. Opvarm imens resterne fra mørbradgryden i enten en gryde eller mikroovnen.

3. Server andendagsudgaven med skyllede agurker og peberfrugt skåret i stave som gnavergrønt.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære agurker og peberfrugt i skiver til gnavergrønt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre