Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker omgang nachos med kylling, kidneybønner, majs og masser af ost på toppen. Serveret med hjemmelavet guacamole, salsa og creme fraiche som tilbehør. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramkyllingefilet
- 1 dåsekidneybønner
- 285 gramløse majs
- 200 gramtortillachips
- 150 gramrevet ost
- 3 stktomater
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 2 stkavocado
- 0,5 pottefriske koriander
- 1 tskspidskommen
- 250 gramcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skær kyllingefileterne i mundrette bidder. Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med vand. Dræn majsene for væde og skyl dem.3
Varm en pande op med olivenolie, steg kyllingestykkerne og krydr med salt og peber. Tilsæt kidneybønner og halvdelen af majsene - server resten som tilbehør.4
Fordel tortillachips og kyllingefyld på en bageplade beklædt med bagepapir og top med revet ost. Bag hele herligheden i ovnen i ca. 10-15 min. til osten er smeltet.5
Skyl tomaterne og pil skrællen af rødløg og hvidløg.6
Skær tomaterne og halvdelen af rødløget i grove stykker. Kom tomater, rødløg og hvidløg i en dyb skål og blend det med en stavblender til du har en ensartet masse. Smag til med salt og peber.7
Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i grove tern. Skær den anden halvdel af rødløget i grove tern. Kom avocado, rødløg, koriander og spidskommen i en dyb skål og blend det med en stavblender til du har en ensartet masse. Smag til med salt og peber.8
Server de lune nachos med kylling, guacamole, salsa og creme fraiche. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tortillachipsene på en bageplade beklædt med bagepapir, skylle tomaterne og pille skrællen af rødløg og hvidløg.