Nem fiskepasta med børnevenlig mornaysauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 225 gramhvid fisk
  • 2 spskhvedemel
  •  salat efter eget valg
  • 10 stkcherrytomater
  • 2 stkavocado
  •  dressing efter eget valg
  • 2 dlmornaysauce
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 50 gramrevet parmesan eller anden ost
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem fiskepasta med børnevenlig mornaysauce

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En super lækker og nem omgang aftensmad med fisk, som er super børnevenlig! Milde fiskestykker vendt i pasta og mornaysauce og serveret med en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 225 gramhvid fisk
  • 2 spskhvedemel
  •  salat efter eget valg
  • 10 stkcherrytomater
  • 2 stkavocado
  •  dressing efter eget valg
  • 2 dlmornaysauce
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 50 gramrevet parmesan eller anden ost
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pasta efter anvisningen på pakken.

2. Skær den optøede fisk i mundrette stykker. Vend dem i en blanding af mel, salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande, mens du vender dem forsigtigt. Tag fisken af panden og stil den til side.

3. Skyl salaten og tomaterne og skær begge dele i mundrette stykker. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Bland det med en dressing efter eget valg.

4. Opvarm mornaysauce i en kasserolle, tilsæt lidt oregano og smag til med salt og peber. Vend saucen forsigtigt med pasta og fiskestykker.

5. Servér pastaen toppet med parmesan - og med citronskiver og salat som tilbehør.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til blande fiskestykkerne med mel, salt og peber. De kan også skære avocado og tomater. 

Har du mornaysauce tilovers, så gem resterne til vores lækre lasagne med con carne-rester.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre