Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
20 min
Vi har lavet en lidt anderledes lasagne, hvor vi bytter lasagneplader ud med tortillas, så lasagnen ikke skal bage så længe. Vi har brugt resterne fra gårdsdagens chili con carne som fyld, så der er ekstra nem aftensmad. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkfuldkornstortillas
- 600 gramrester fra chili con carne
- 3 dlmornaysauce
- 100 gramrevet ost
- 400 gramgulerødder
- 2 stkavocado
- 1 stkcitron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Fordel kød- og mornaysauce i et rundt fad i minimum fire lag med tortillas i mellem. Begynd og slut med et lag sauce. Fordel revet ost på toppen og bag lasagnen i ovnen i 20 - 25 minutter, eller til den er gylden på toppen.3
Skræl gulerødderne og skær dem til gnavergrønt. Skær avocadoen i kvarte og kom lidt citronsaft, salt og peber på. Server som tilbehør til den lækre lasagne.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lægge fyld og tortillas i lag - det er lidt ligesom at bygge sandslot. De kan også skære avocadoen ud i mindre stykker.