Nem halloweenlagkage med hindbær og chokolade

Ingredienser

( 1 stk. )

  • Kagebunde
  • 8 dlpiskefløde
  • 3 spskkakaopulver
  • 1 spskakaciehonning
  • 4 stkbananer
  • 5 stklagkagebunde-
  • 200 gramhindbærmarmelade
  • Pynt
  • 50 gramflormelis
  • 1 spskkakaopulver
  • 50 gramrunde lakridser
  • 2 stklakridssnøre
  • 1 stktandstikker
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Nem halloweenlagkage med hindbær og chokolade

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Denne kage ser måske lidt avanceret ud, men det er faktisk bare en lagkage, som vi pynter med Halloween-pynt. Den smager super godt og så er det ret hyggeligt at lave edderkoppepynt med ungerne. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Kagebunde
  • 8 dlpiskefløde
  • 3 spskkakaopulver
  • 1 spskakaciehonning
  • 4 stkbananer
  • 5 stklagkagebunde-
  • 200 gramhindbærmarmelade
  • Pynt
  • 50 gramflormelis
  • 1 spskkakaopulver
  • 50 gramrunde lakridser
  • 2 stklakridssnøre
  • 1 stktandstikker

Fremgangsmåde

1. Pisk flødeskummet blødt - det må endnu ikke blive stift. Sigt kakaopulveret ned i flødeskummet, tilsæt honningen og pisk videre indtil det stivner.

2. Skræl bananerne og skær dem skiver af 0.5 cm.

3. Læg en lagkagebund på et fad. Smør et lag hindbærmarmelade ud på bunden. Smør et tyndt lag flødeskum oven på og top med bananer. Læg en lagkagebund ovenpå og gentag i fire lag. Smør resten af flødeskummet på siderne med en paletkniv - her skal du bruge dine allerbedste Bagedyst-skills, så det bliver så glat som muligt.

4. Lav en hvid glasur ved at røre et par dråber kogende vand sammen med flormelis. Fortsæt indtil konsistensen er blød men ikke alt for flydende. Den skal kun kunne løbe en anelse, når du bruger den. Hæld 1/4 af den hvide glasur i en frysepose og rør kakaopulveret i resten.

5. Smør chokoladeglasuren ud på toppen - det må gerne løbe lidt ned af siderne. Klip et lille hul i hjørnet af posen med den hvide glasur og lav nu det sejeste spindelvæv!

6. Begynd i midten af kagen og kør den hvide glasur rundt i en spiral, hvor du bevæger dig længere ud mod kanten. Træk nu forsigtigt små "hakker" med en tandstik i glasuren - se billedet. Så får du et perfekt spindelvæv!

7. Klip lakridssnøren i ca. 5-7 cm. stykker. Klip tre hak i hver side af lakridserne og sæt de små stykker lakridssnøre i, så det forestiller edderkoppeben. Har du mere glasur, så kan du lave små øjne med den.

8. Stil kagen på køl og server den, når de uhyggelige gæster kommer på besøg!

9. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at piske flødeskum. De kan selvfølgelig også være med til at lave pynten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre