Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Det her er altså en super god måde at bruge kogte kartofler på! Vi har lavet en opskrift på det lækreste kartoffelpålæg - en slags kartoffelsalat rørt med pikantost og purløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkkogte kartofler
- 2 spskcreme fraiche eller skyr
- 2 spskpikantost
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 pottepurløg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær kartoflerne i små tern.2
Bland cremefraiche eller skyr sammen med pikantost og paprika.3
Klip skyllet purløg i små stykker og bland det sammen med kartofler og pikantostblandingen. Smag til med salt og peber.4
Server kartoffelpålægget på ristet brød eller brug det i en sandwich - det er super lækkert i madpakken.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære kartoflerne i små stykker, klippe purløget, røre sammen og smage til!